50 Aniversario
50 Aniversario

Noticies

03 Octubre 2018

La FSMCV reunirà el dissabte a alguns dels principals compositors valencians del moment en el concert de clausura del seu 50é aniversari

En aquest concert s'estrenarà l'obra “FSMCV. 50 aniversario” composta per Ferrer Ferran, Teo-Aparicio Barberán, Pablo Anglés, Santiago Quinto, Andrés Valero-Castells i Amparo Edo, així com les composicions “Marxa Federal” de Bernardo Adam Ferrero i “Koinós” de José Rafael Pascual Vilaplana i s'interpretarà “Venus Mayor” de Juan Giménez.
02 Octubre 2018

La Jove Banda Simfònica protagonitzarà el concert de clausura de la 50éna Assemblea de la FSMCV

Les entrades per al concert són gratuïtes i poden descarregar-se en l'enllaç que trobareu en la notícia. El recital donarà començament a les 18:00 hores del dissabte 6 d'octubre en l'Auditori A del Palau de Congressos de València.
18 setembre 2018

Gran èxit de la Jove Orquestra Simfònica de la FSMCV en el Palau de la Música junt a l’Orfeó Valencià

L’objectiu d’aquest concert ha sigut doble: clausurar la temporada 2018 de la Jove Orquestra Simfònica i commemorar amb un gran concert sense precedents el 50é aniversari de la FSMCV.
27 August 2018

La Banda de Dones clausura la temporada 2018 a San Fulgencio i Potries

La Banda de Dones de la Federación de Sociedades Musicales de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha puesto el broche final a su temporada 2018 con dos conciertos celebrados en las provincias de Alicante y València.
03 July 2018

La Jove Banda Simfònica celebra el 50 aniversari de la FSMCV amb concerts a València, Castelló i Alacant

El primer concert se celebrarà el divendres 6 de juliol en Alaquás i continuarà durant aquest mes amb actuacions en la Nit de Berklee (València), a Altea, Altura (Castelló) i conclourà el dia 22 en el Palau de la Música de València.
18 Maig 2018

El compositor valencià Andrés Valero-Castells dirigirà als 20.000 músics que la FSMCV reunirà a Mestalla amb motiu del seu 50é aniversari

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) comptarà amb la col·laboració del prestigiós director i compositor valencià Andrés Valero-Castells, consagrat com un dels directors i compositors de la Comunitat amb major prestigi dins del panorama nacional i internacional, per a dirigir als més de 20.000 músics que participaran el pròxim dissabte 26 de maig en l’acte que celebrarà a Mestalla per a commemorar el seu 50é aniversari.
16 Maig 2018

El compositor valencià Bernardo Adam Ferrero compon el nou himne de la FSMCV, “Marxa Federal”, amb motiu del seu 50é aniversari

L'obra serà estrenada per la Jove Banda Simfònica de la FSMCV el 26 de maig en l'acte que se celebrarà en el camp de futbol de Mestalla per commemorar aquesta efemèride i aconseguir 15 Guinness World Records de la música.
12 Març 2018

Èxit de la Banda de Dones al concert pel Dia Internacional de la Dona 2018

El Palau de la Música va acollir el tradicional Concert de la Banda de Dones de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana en commemoració del Dia Internacional de la Dona. Mercedes Femenia va estar al capdavant de la formació com a directora en aquest 2018.