50 Aniversario
50 Aniversario

Noticies

23 juny 2018

València acollirà el II Seminari Internacional d’Investigació en Educació Musical i I Congrés Internacional de Creativitat Artística

València acollirà del 27 al 29 de juny el II Seminari Internacional d’Investigació en Educació Musical (SIEM) i I Congrés Internacional de Creativitat en l’Educació Artística (CICREA). Aquests han sigut organitzats per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, l’Ajuntament de València i la Universitat de València. A més, compta amb la col·laboració de Berklee College of Music València, la Fundació Daniel i Nina Carasso i la Universitat Politècnica de València.
08 Maig 2018

Les Societats Musicals aporten 40 milions d’euros al PIB de la Comunitat Valenciana

La FSMCV i la Universitat de València han presentat hui els resultats de l'estudi sobre “L'Estructura Econòmica, la Dimensió Econòmica i l'Impacte de les Societats Musicals” a la Comunitat Valenciana.
01 Desembre 2017

La FSMCV proposa un model d’Escoles de Música basat en la pràctica amateur i que permeta la professionalització

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha anunciat que defensa un model d’Escola de Música obert, flexible i integrador, que estiga sustentat per la pràctica amateur en grup i que permeta la professionalització.
27 novembre 2017

La FSMCV es proposa batre almenys tres rècords Guinness durant la celebració del seu 50 aniversari

La FSMCV vol mostrar al món l’univers musical valencià i augmentar encara més la cohesió del col·lectiu reptant-se a si mateixa a batre tres rècords Guiness si més no.
07 setembre 2017

La FSMCV retrà homenatge este diumenge en Llíria a les SSMM que decidiren constituir esta organització en 1967

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana realitzarà el pròxim diumenge 10 de setembre un homenatge en Llíria a les Societats Musicals que, en 1967, durant una reunió que es dugué a terme coincidint amb els Festivals d’Espanya celebrats en este municipi, proposaren la creació de la FSMCV.