50 Aniversario

Noticies

07 Octubre 2018

Pedro Rodríguez reelegit president de la FSMCV

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) va celebrar ahir la seua 50éna Assemblea General en el Palau de Congressos de València. Aquest acte va ser inaugurat pel President de la Generalitat, Ximo Puig, i va comptar amb la presència de directius de les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.
04 Octubre 2018

El president de la Generalitat Ximo Puig inaugurarà el dissabte la 50éna Assemblea General de la FSMCV a València

El dissabte a la vesprada, la Jove Banda Simfònica de la FSMCV oferirà un concert per a clausurar els actes commemoratius del 50º aniversari de la Federació.
03 Octubre 2018

La FSMCV reunirà el dissabte a alguns dels principals compositors valencians del moment en el concert de clausura del seu 50é aniversari

En aquest concert s'estrenarà l'obra “FSMCV. 50 aniversario” composta per Ferrer Ferran, Teo-Aparicio Barberán, Pablo Anglés, Santiago Quinto, Andrés Valero-Castells i Amparo Edo, així com les composicions “Marxa Federal” de Bernardo Adam Ferrero i “Koinós” de José Rafael Pascual Vilaplana i s'interpretarà “Venus Mayor” de Juan Giménez.
02 Octubre 2018

La Jove Banda Simfònica protagonitzarà el concert de clausura de la 50éna Assemblea de la FSMCV

Les entrades per al concert són gratuïtes i poden descarregar-se en l'enllaç que trobareu en la notícia. El recital donarà començament a les 18:00 hores del dissabte 6 d'octubre en l'Auditori A del Palau de Congressos de València.
18 setembre 2018

Gran èxit de la Jove Orquestra Simfònica de la FSMCV en el Palau de la Música junt a l’Orfeó Valencià

L’objectiu d’aquest concert ha sigut doble: clausurar la temporada 2018 de la Jove Orquestra Simfònica i commemorar amb un gran concert sense precedents el 50é aniversari de la FSMCV.
27 August 2018

La Banda de Dones clausura la temporada 2018 a San Fulgencio i Potries

La Banda de Dones de la Federación de Sociedades Musicales de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha puesto el broche final a su temporada 2018 con dos conciertos celebrados en las provincias de Alicante y València.