50 Aniversario

Noticies

16 Maig 2018

El compositor valencià Bernardo Adam Ferrero compon el nou himne de la FSMCV, “Marxa Federal”, amb motiu del seu 50é aniversari

L'obra serà estrenada per la Jove Banda Simfònica de la FSMCV el 26 de maig en l'acte que se celebrarà en el camp de futbol de Mestalla per commemorar aquesta efemèride i aconseguir 15 Guinness World Records de la música.
13 Maig 2018

Les Escoles de Música de les Societats Musicals aconsegueixen a Alacant el Rècord Guinness a la major lliçó de música de la història

Més de 4.000 alumnes han participat en una classe d'introducció a l'innovador sistema Soundcool que han impartit Jorge Sastre (director del projecte), Adolf Murillo (director pedagògic) i Pere Vicalet (director i compositor).
10 Maig 2018

“Soundcool és com un Lego per a jugar amb el so i la imatge”

Entrevista a Jorge Sastre, màxim responsable del sistema de creació col·laborativa Soundcool, que el pròxim 12 de maig pretén superar el Guinness a la major lliçó de música de la història.
09 Maig 2018

La FSMCV intentarà aconseguir el Guinness a la major lliçó de música el pròxim dissabte a Alacant

La Plaça de Bous d'Alacant ha sigut escollida per la FSMCV per celebrar el segon dels seus esdeveniments commemoratius del 50é aniversari a través dels quals es volen aconseguir un total de 18 Guinness World Records.
08 Maig 2018

Les Societats Musicals aporten 40 milions d’euros al PIB de la Comunitat Valenciana

La FSMCV i la Universitat de València han presentat hui els resultats de l'estudi sobre “L'Estructura Econòmica, la Dimensió Econòmica i l'Impacte de les Societats Musicals” a la Comunitat Valenciana.
22 Abril 2018

Les famílies de músics de les Societats Musicals de la Comunitat són rècord Guinness a Castelló

La FSMCV ha celebrat la seua 50º aniversari a Castelló certificant, a través de dos Guinness World Records, el caràcter intergeneracional de les Societats Musicals i que la Comunitat compta amb més famílies de músics que cap altre lloc del món