50 Aniversario

Noticies

23 juny 2018

València acollirà el II Seminari Internacional d’Investigació en Educació Musical i I Congrés Internacional de Creativitat Artística

València acollirà del 27 al 29 de juny el II Seminari Internacional d’Investigació en Educació Musical (SIEM) i I Congrés Internacional de Creativitat en l’Educació Artística (CICREA). Aquests han sigut organitzats per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, l’Ajuntament de València i la Universitat de València. A més, compta amb la col·laboració de Berklee College of Music València, la Fundació Daniel i Nina Carasso i la Universitat Politècnica de València.
27 Maig 2018

Les Societats Musicals passen a la història i aconsegueixen 13 Guinness en el 50è aniversari de la FSMCV

La FSMCV va celebrar ahir l’acte central del seu 50è aniversari a Mestalla amb una convocatòria multitudinària en la qual van participar 427 Societats Musicals de les tres províncies i les bandes municipals d’Alacant, Castelló i València.
25 Maig 2018

Les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana han sigut declarades Bé d’Interès Cultural (BIC) pel Govern valencià.

El Ple del Consell ha aprovat el decret pel qual es declara Bé d’Interès Cultural immaterial la tradició musical popular valenciana, materialitzada per les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.
25 Maig 2018

Els músics valencians intentaran batre 14 rècords Guinness aquest pròxim dissabte a Mestalla convocats per la FSMCV

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) intentarà batre el pròxim dissabte 26 de maig en el camp de futbol de Mestalla (València CF) fins a 14 Guinness World Records relacionats amb la música.
24 Maig 2018

“Anime a tots a que vinguen dissabte 26 de maig a Mestalla”

La cantant Sole Giménez posseeix una de les veus més reconegudes i benvolgudes dins de l’univers de les veus llatines gràcies a la seua qualitat, la seua emocionant calidesa i la seua inconfusible personalitat.
23 Maig 2018

À Punt retransmetrà en directe per televisió i web l’intent de 20.000 músics de batre 14 rècords Guinness al camp de Mestalla