50 Aniversario

Noticies

27 August 2018

La Banda de Dones clausura la temporada 2018 a San Fulgencio i Potries

La Banda de Dones de la Federación de Sociedades Musicales de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha puesto el broche final a su temporada 2018 con dos conciertos celebrados en las provincias de Alicante y València.
03 July 2018

La Jove Banda Simfònica celebra el 50 aniversari de la FSMCV amb concerts a València, Castelló i Alacant

El primer concert se celebrarà el divendres 6 de juliol en Alaquás i continuarà durant aquest mes amb actuacions en la Nit de Berklee (València), a Altea, Altura (Castelló) i conclourà el dia 22 en el Palau de la Música de València.
23 juny 2018

València acollirà el II Seminari Internacional d’Investigació en Educació Musical i I Congrés Internacional de Creativitat Artística

València acollirà del 27 al 29 de juny el II Seminari Internacional d’Investigació en Educació Musical (SIEM) i I Congrés Internacional de Creativitat en l’Educació Artística (CICREA). Aquests han sigut organitzats per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, l’Ajuntament de València i la Universitat de València. A més, compta amb la col·laboració de Berklee College of Music València, la Fundació Daniel i Nina Carasso i la Universitat Politècnica de València.
14 juny 2018

La FSMCV entre els guardonats de la VII edició dels Premis COPE València

Els guardons tenen com a objectiu reconèixer a empreses, associacions i particulars que al llarg de l’any han destacat per la seua labor, treball i esforç en la promoció i millora de la Comunitat Valenciana.
27 Maig 2018

Les Societats Musicals passen a la història i aconsegueixen 13 Guinness en el 50è aniversari de la FSMCV

La FSMCV va celebrar ahir l’acte central del seu 50è aniversari a Mestalla amb una convocatòria multitudinària en la qual van participar 427 Societats Musicals de les tres províncies i les bandes municipals d’Alacant, Castelló i València.
25 Maig 2018

Les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana han sigut declarades Bé d’Interès Cultural (BIC) pel Govern valencià.

El Ple del Consell ha aprovat el decret pel qual es declara Bé d’Interès Cultural immaterial la tradició musical popular valenciana, materialitzada per les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.